PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

STAN NA KAT S ATELIJEROM

Cijena: 280.000 €
Zadnja aktualizacija22.11.2019 13:02
POPUST
ID broj X0023
Županije Splitsko-dalmatinska
Općina, kvart Podstrana
Kategorija Stanovi
Cijena 300.000 €
Nakon popusta 280.000 €
Ukupna površina 319 m²
Izgrađeno područje i dvorište 107 m²
Stambena površina 112 m²
Struja da
Voda da
Kanalizacija da
Plin ne
Klimatizacija da
Grijanje da

    Odgovara

  1. Martin Drab
  2. martin@internetoglasi.hr
  3. telefon +385 911 676 399

Sljedeće informacije za nekretninu

Nudimo prodaju dvokatnog stana s atelijerom u kojem živi akademski profesor, tako da stan stvarno ima svoju "umjetničku dušu".

U prodaji je stan na kat u Podstrani pored Splita, koji se prodaje s parcelom i okolicom, samo bez prizemlja, koje ima ulaz s druge strane.

Na prvom katu se nalazi kuhinja s blagovaonicom, dvije spavaće sobe i kupaonica s WC-om. Velika skulptura u ovom poslu je ručno izrađena peć i drevni rimski reljef na zidu.

Na drugom katu se nalazi veliki dnevni boravak s ulazom na terasu koja okružuje kuću s juga i zapada i jednu spavaću sobu. S terase se pruža prekrasan pogled na Split, Stobreč i otoke. Opet je tu kupaonica, naravno, koja ima kadu i WC. Svaki kat ima tlocrt od oko 60 m2.

Kuća se nalazi u ograđenom vrtu koji osim velikih stabla nudi i atelijer s kupaonicom koji se može pretvoriti u studio apartman ili bilo što drugo. Zemljište ima 4 parkirna mjesta, od kojih su dva u zaključnom dijelu dvorišta. Cijeli apartman ima centralni sustav grijanja za struju.

U vrtu je dio pogodan za pergolu, gdje je ručno izrađen komad kamena rezbarena kupka. Samo ovaj komad kamena ima vrijednost od preko 3000 €.

Apartman je pogodan za obiteljski boravak tijekom cijele godine, udaljeno od mora 240 metara zračnim putem. U blizini su škola, vrtić, zdravstvene ustanove i razne trgovine, restorani i kafići.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o zastupanju, koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju, a sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka kao i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Kupac plaća zakonsku agencijsku proviziju 3%.