Luksuzna vila s kućicom blizu mora | Hrvatske nekretnine

PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

LUKSUZNA VILA S KUĆICOM BLIZU MORA

Cijena: Na upit
Zadnja aktualizacija22.11.2019 13:04
TOP
ID broj X0032
Županije Splitsko-dalmatinska
Općina, kvart Čiovo, Slatine
Kategorija Kuće
Cijena Na upit
Ukupna površina 810 m²
Ukupno izgrađena površina 402 m²
Struja da
Voda da
Kanalizacija da
Plin ne
Klimatizacija da
Grijanje ne
Energetska učinkovitost C - (≤ 100 kWh/(m²a)

    Odgovara

  1. Martin Drab
  2. martin@internetoglasi.hr
  3. telefon +385 911 676 399

Sljedeće informacije za nekretninu

Prodaje se luksuzna vila s malom kućicom na posjedu. Vila se nalazi na otoku Čiovu, dijelu Slatina, na kraju ulice, manje od 300 metara od mora s prekrasnim pogledom na Trogirski zaljev i Split. Zahvaljujuće novom mostu udaljena je samo 15 minuta od zračne luke Split.

Vila se nalazi na parceli od 810 m2, gdje se isto nalazi jedna manja kućica, koju vlasnik koristi za vrijeme boravka preko sezone, dok se vila iznajmljuje većim obiteljima ili grupama za rekreaciju. Vila je djelomično osamljena, a okolno zemljište nije građevinsko, pa vas nitko nikad ne može uznemirivati. Zemljište i okolica vile su lijepo uređena, čak i bazen se može izgraditi, a onda je to malo i za 5 zvjezdica. U vili se nalazi osim gradske vode i poseban izvor pitke vode (bunar).

U prizemlju se nalazi garaža iz koje se ulazi u stan u prizemlju i na kat. Osim garaže, u prizemlju se nalazi i radionica, prostor za pročišćavanje vode i manji apartman s dvije spavaće sobe, kuhinjom i kupaonicom.

Na prvom katu nalazi se veliki apartman s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom s blagovaonicom i kupaonica s WC-om. U potkrovlju se nalaze još dvije spavaće sobe i opet kupaonica s WC-om.

Mala kuća na parceli od 22 m2 također pruža savršenu uslugu smještaja. Ima kuhinju, kupaonicu, jednu spavaću sobu i terasu.

Vila ima centralno solarno grijanje vode, tako da je topla voda uvijek dostupna uz minimalne troškove.

Ne gledajte cijenu, morate to vidjeti osobno. Dođite i uvjerite se da je vila u ponudi.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o zastupanju, koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju, a sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka kao i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Kupac plaća zakonsku agencijsku proviziju 3%.