Katnica s apartmanima – Novi Vinodolski | Hrvatske nekretnine

PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

KATNICA S APARTMANIMA – NOVI VINODOLSKI

Cijena: 280.000 €
Zadnja aktualizacija3.2.2022 11:20
PRODANO
ID broj X0036
Županije Primorsko-goranska
Općina, kvart Novi Vinodolski
Kategorija Kuće
Cijena 280.000 €
Ukupna površina 442 m²
Stambena površina 154 m²
Struja da
Voda da
Kanalizacija da
Plin ne
Klimatizacija da
Grijanje klimatizacija

    Odgovara

  1. Martin Drab
  2. martin@internetoglasi.hr
  3. telefon +385 911 676 399

Sljedeće informacije za nekretninu

Nudimo na prodaju katnicu s apartmanima u Novom Vinodolskom.  Kuća bila sagrađena 2009 g. i kompletno rekonstruirana u 2019 g. Prizemlje ima poseban ulaz, u jednom dijelu se nalazi jednosoban apartman (spavača soba, dnevni borak s kuhinjom, kupaonica s WC-om). Sve je opremljeno najmodernijom opremom. Kategoriziran je kao 4+2 osobe. Ispred apartmana je velika terasa za sunčanje.

U drugom dijelu prizemlja je studio apartman, isto opremljen najmodernijom opremom i isto ima ulaz na terasu. Kategoriziran je za 3 osobe.

Na katu se nalazi stan za vlasnike s posebnim ulazom. U stanu je ogroman dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, spavaonica, i kupaonica s WC-om. Samo ovaj stan ima na podu laminat, ostali apartmani imaju pločice.

Pored kuće na vlastitom posjedu su 3 parking mjesta i pomoćni objekt za skladištenje.Kuća se prodaje kompletno opremljena, što je značajna ušteda. Radi se o poznatoj apartmanskoj kući, koja već ima popunjenost 80% rezervacija za 2020 godinu, tako da povrat investicije će biti vrlo brzi.

Kuća je udaljena od najbliže plaže 300 metra šetnicom kroz gradsku promenadu.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o zastupanju, koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju, a sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka kao i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Kupac plaća zakonsku agencijsku proviziju 3%.