PRODAJA I PONUDA NEKRETNINA U HRVATSKOJ
logo

APARTMANSKA KUĆA S BAZENOM I SAUNOM

Cijena: 750.000 €
Zadnja aktualizacija9.7.2022 22:28
PRODANO
ID broj X0037
Županije Primorsko-goranska
Općina, kvart Novi Vinodolski
Kategorija Kuće
Cijena 750.000 €
Ukupna površina 525 m²
Stambena površina 250 m²
Struja da
Voda da
Kanalizacija da
Plin ne
Klimatizacija da
Grijanje solarno grijanje

    Odgovara

  1. Martin Drab
  2. martin@internetoglasi.hr
  3. telefon +385 911 676 399

Sljedeće informacije za nekretninu

Nudimo na prodaju apartmansku kuću na dva kata opremljenu bazenom, saunom, jakuzzijom i solarnim grijanjem u poznatom mjestu Novi Vinodolski.

U prizemlju se nalazi sauna, bazen, kotlovnica, praonica i pomoćna soba kvalitete dnevnog boravka. U prizemlju se nalazi još jednosoban apartman opremljen najmodernijom opremom i ima kategorizaciju 2+2 osobe.

Na katu je prostorni stan sa dvije spavače sobe, dnevnim boravkom s kuhinjom, dvije kupaonice s WC-om. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon površine 30 m2, koji pruži predivan pogled na more i otok Krk. Ima kategorizaciju za 4+3 osobe, ima dva posebna ulaza, tako da u njemu mogu ljetovat dvoje neovisne obitelji. Opremljen je opet najmodernijom opremom.

Na drugom katu je stan sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom s trpezarijom, dvije kupaonice i WC-a i balkon s jakuzzijom. Ovaj stan je kategoriziran za 4+1 osobe.

Kuća ima zajedničku pergolom natkrivenu terasu u prizemlju i pogodan ulaz sa dvije strane ulice. Pored kuće je na vlastitom posjedu dovoljno mjesta za parking. Bazen je opločen bračkim kamenom, kuća ima energetsko grijanje na solarne panele, tako da troškovi za struju su vrlo nizki.Objekt se prodaje kompletno opremljen, radi se o poznatoj kući za turizam, koja već ima 90% rezervacija za 2020 godinu i 20% za godinu 2021, tako da povrat investicije neće dugo trajat.

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o zastupanju, koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju, a sve sukladno Zakonu o zaštiti podataka kao i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Kupac plaća zakonsku agencijsku proviziju 3%.